Veini valmistamise komplekt

7.00 

Komplektis sisaldub:

ensüüm, veinipärm, pärmi toitaine, käärimise lõpetaja, selitaja.

Ensüüm- vajalik kenama värvuse, puhtama ja parema maitse saavutamiseks. Vabastab puuviljamahlad viljarakke lõhustades. Lisada mõned tunnid enne pärmi.

Pärmi toitaine- Lisada enne pärmi, annab kõik vajalikud ained pärmi paremaks toimimiseks.

Veinipärm- Sobib valge, rosé ja punase veini kääritamiseks. Lisada peale ensüümi ja pärmi toitainet 20-25C juures.

Käärimise lõpetaja- Peatab käärimise protsessi, takistab uuesti käärima hakkamist ja aitab veinil paremini säilida. Lisatakse käärimise protsessi lõpus.

Selitaja- Lisatakse peale käärimise lõpetajat. Sega eelnevalt veini, et eralduks veinis olev süsihappegaas. Lisa pakike A ja sega kergelt, paar tundi hiljem lisa pakike B ja sega veelkord kergelt. Jäta 24 tunniks selginema.

Laos