Berliner Weisse/Sour Ale retseptikomplekt

16 %

23.85  20.00 

Castle Malt

3 x Château Pale Ale 7-10 EBC

Kasutus kuni 80% linnastest. Sobivad stiilid: heledad õlled, bitter.

instock

Castle nisu

1 x Château Wheat Blanc (nisu) 3,5-5,5 EBC

Kasutada kuni 35% linnastest. Sobivad stiilid: nisuõlled, heledad õlled, madala alkoholisisaldusega ülled, alkoholivabad õlled.

instock

0.5 x Loona talu nisuhelbed, 1kg

instock

hop pellets

1 x Summer humalagraanulid 100g

Summer on unikaalne seemneteta aroomihumal, aretatud ja kasvatatud Austraalias. Iseloomulikeks tunnusteks on õrnad aprikoosi ja meloni puuviljased noodid. Alfa: 5,6 - 6,4% Beeta: 4,8 - 6,1% Õlid: 1,4-2,0 ml/100g

instock

4 x Jahvatamine

Linnaste jahvatamine.

instock

1 x Lallemand Nottingham kuivpärm 11g

Puhta ja neutraalse maitseprofiiliga Inglise eilipärm. Sobib suurepäraselt paljude erinevate õllesortide jaoks (APA, IPA, Amber, Stout, Porter, Barleywine jt). Madalamal temperatuuril (10°C) võimaldab ka laagristiilis õllede kääritamist. Kiire käärimine, hea settimine Kääritustemperatuur: 10-22°C Alkoholitaluvus: 14% ABV Doseerimine: 50 - 100 g/hl  

instock

WildBrew™ Sour Pitch

1 x Lallemand WildBrew™ Sour Pitch 10g

Kasutusvalmis, tõhus ja puhas piimhappebakter spetsiaalselt hapude õllede tootmiseks. WildBrew™ Sour Pitch toodab puhta, tasakaalustatud tsitruse maitse, mis on tüüpiline nii klassikalistele kui moodsatele hapu õlle stiilidele. Sobivad stiilid: Berliner Weisse, Goze, Lambic, hapu IPA. Kasutamine: virde hapendamiseks lisada vahemikus 35-38 kraadi C, võimalusel lisada süsihappegaas virdesse, et vältida hapnikuga saastumist. 10g 100 liitri kohta, 24h...

instock

Kategooria: