- Algtihedus 1,057
- Lõpp-tihedus 1.017
- IBU 24
- Alc. vol 5,2%
- EBC 33
Stiil: Brown Ale | Humalate keetmisaeg: 60min |
Keedueelne tihedus: 1.051 | Keedunõu suurus: 30L |
Efektiivsus: 70% | Partii suurus: 25L |
Stiil: Brown Ale | Humalate keetmisaeg: 60min |
Keedueelne tihedus: 1.051 | Keedunõu suurus: 30L |
Efektiivsus: 70% | Partii suurus: 25L |
Château Pale Ale 7-10 EBC | 4.1kg |
Weyermann Carared 40-60 EBC | 0.6kg |
Loona talu täistera kaerahelbed, 1 kg | 0.6kg |
Château Cafe Light 250 EBC | 0.6kg |
Bavaria Mandarina humalagraanulid | 50g (graanul) |
Fermentis Safale US-05 | 15-21°C (kuiv) |
Laktoos | 0.5kg |
1. | 60min | 67°C | Linnaste meskimine |
2. | 10min | 78°C | Välja meskimine |
1. | 60min | Lisa 25g Bavaria Mandarina humalaid |
2. | 10min | Lisa 25g Bavaria Mandarina humalaid |
3. | 5min | Lisa 500g laktoosi |
1. | Lisa pärm |
2. | Kääritada 2 nädalat |
3. | Peale teist nädalat villida õlu pudelisse |