Mahe, puuviljane ja šokolaadine tume laager.
- Algtihedus 1.056
- Lõpp-tihedus 1.011
- IBU 23
- Alc. vol 5.9%
- EBC 55
Stiil: Tume Laager | Humalate keetmisaeg: 60min |
Keedueelne tihedus: 1.050 | Keedunõu suurus: 30L |
Efektiivsus: 75% | Partii suurus: 25L |
Mahe, puuviljane ja šokolaadine tume laager.
Stiil: Tume Laager | Humalate keetmisaeg: 60min |
Keedueelne tihedus: 1.050 | Keedunõu suurus: 30L |
Efektiivsus: 75% | Partii suurus: 25L |
IREKS Pilsner 2,5-5 EBC | 5kg |
IREKS Munich 18-22 EBC | 0.5kg |
Simpsons Crystal Medium EBC 140-160 | 0.3kg |
Simpsons Chocolate Malt 900-1100 EBC | 0.3kg |
Mandarina Bavaria | 100g (graanul) |
Yellow Sub | 100g (graanul) |
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager kuivpärm 11g | 10-15°C (kuiv) |
1. | 60min | 68°C | Linnaste meskimine |
2. | 10min | 78°C | Välja meskimine |
1. | 60min | Lisa 10g Mandarina Bavaria ja 10g Yellow Sub humalaid |
2. | 5min | Lisa 30g Yellow Sub ja 10g Mandarina Bavaria humalaid |
1. | Lisa pärm |
2. | Kääritada 2 nädalat |
3. | Tõsta toatemperatuurile, lisa 80g Mandarina Bavaria ja 60g Yellow Sub humalaid |
4. | Hoia toatemperatuuril 5 päeva |
5. | Peale 5 päeva villida õlu pudelisse |