Retsept

New England Pale Ale

Mahe New England stiilis puuviljane ale.

  • Algtihedus 1.052
  • Lõpp-tihedus 1.012
  • IBU 33
  • Alc. vol 5,3%
  • EBC 10
Stiil: New England Pale Ale Humalate keetmisaeg: 60min
Keedueelne tihedus: 1,046 Keedunõu suurus: 30L
Efektiivsus: 70% Partii suurus: 25L

Koostisosad

Linnased

Simpsons Best Pale Ale Malt EBC 4-6 3,5kg
IREKS Wheat Light, 3-5 EBC 1kg
Kaerahelbed 1kg
Simpsons Dextrine EBC 1,3-1,6 0,5kg

Humalad

Mosaic humalagraanulid, 100g 100g (graanul)
Centennial humalagraanulid, 100g 100g (graanul)

Pärm

Lallemand LalBrew® New England kuivpärm 15-22°C (kuiv)

Valmistamine

Kuidas retsepti lugeda?
Valimistamise etapi kogukestvus
Näitab kestvust. Näiteks meski linnaseid 60min
Näitab, mitmendal minutil enne etapi lõppu tuleb komponent lisada. Näiteks 10min enne lõpuu lisa 20g humalaid.
  • 1Meskimine→ 70min

    1. 60min 67°C Linnaste meskimine
    2. 10min 78°C Välja meskimine
  • 2Keetmine→ 60min

    1. 60min Lisa 5g Mosaic humalaid
    2. 5min Lisa 20g Centennial humalaid
    3. 0min Keedu lõpus lisa 80g Centennial humalaid
  • 3Kääritamine

    1. Lisa pärm
    2. Kolmandal päeval lisa 45g Mosaic humalaid
    3. Kaheksandal päeval lisa 50g Mosaic humalaid
    4. Neljateistkümnendal päeval villi õlu pudelitesse

Märkused

Osta retsepti tooraine siit

New England Pale Ale retseptikomplekt

3 %

25.42 

Mahe New England stiilis puuviljane ale.

1.75 
1.75 
1.70 
1.94 
0.15 
5.34 

Laos

Kategooria: