Retsept

Kuldne Sour Ale

Mõnus kerge, hapukas ja värskendav ale.

  • Algtihedus 1.049
  • Lõpp-tihedus 1.012
  • IBU 9
  • Alc. vol 4,9%
  • EBC 7.5
Stiil: Sour Ale Humalate keetmisaeg: 20min
Keedueelne tihedus: 1.044 Keedunõu suurus: 30L
Efektiivsus: 70% Partii suurus: 25L

Koostisosad

Linnased

Pilsner 5.5kg
Cara 20 0.3kg
Dextrin 0.3kg

Humalad

Hüll Melon 70g (graanul)

Pärm

Lallemand WildBrew Philly Sour, 11 g 23°C (kuiv)

Valmistamine

Kuidas retsepti lugeda?
Valimistamise etapi kogukestvus
Näitab kestvust. Näiteks meski linnaseid 60min
Näitab, mitmendal minutil enne etapi lõppu tuleb komponent lisada. Näiteks 10min enne lõpuu lisa 20g humalaid.
  • 1Meskimine→ 70min

    1. 60min 63°C Linnaste meskimine
    2. 10min 78°C Välja meskimine
  • 2Keetmine→ 20min

    1. 20min Lisa 20g Hüll Melon humalaid
    2. 0min Lisa 50g Hüll Melon humalaid
  • 3Kääritamine

    1. Lisa pärm
    2. Kääritada 2 nädalat
    3. Peale teist nädalat villida õlu pudelisse

Märkused

Osta retsepti tooraine siit

Kuldne Sour Ale retseptikomplekt

4 %

21.41 

Mõnus kerge, hapukas ja värskendav ale.

1.63 
2.78 
1.92 
0.14 
4.80 
5.38 

Laos

Kategooria: