Retsept

Dunkelweisse

Mõnus tume ja pehme Saksa stiilis õlu.

  • Algtihedus 1.052
  • Lõpp-tihedus 1.010
  • IBU 20
  • Alc. vol 5.5%
  • EBC 42
Stiil: Dunkelweisse Humalate keetmisaeg: 60min
Keedueelne tihedus: Keedunõu suurus: 30L
Efektiivsus: 80% Partii suurus: 23L

Koostisosad

Linnased

Simpsons Finest Lager Malt 2,5-4,5 EBC 2.2kg
Château Wheat Crystal 150 EBC 1.3kg
IREKS Munich 18-22 EBC 0.8kg
IREKS Wheat Light, 3-5 EBC 0.7kg
Simpsons Crystal T50™, 126-140 EBC 0.5kg
Simpsons DRC™ EBC 280-320 0.2kg

Humalad

Hallertau Tradition humalagraanulid 100g (graanul)

Pärm

Mangrove Jack's Bavarian Wheat M20 kuivpärm 11g 18°C (kuiv)

Valmistamine

Kuidas retsepti lugeda?
Valimistamise etapi kogukestvus
Näitab kestvust. Näiteks meski linnaseid 60min
Näitab, mitmendal minutil enne etapi lõppu tuleb komponent lisada. Näiteks 10min enne lõpuu lisa 20g humalaid.
  • 1Meskimine→ 60min

    1. 60min 67°C Mesk
  • 2Keetmine→ 60min

    1. 60min Keet
    2. 60min 30g Hallertau Tradition
    3. 15min 20g Hallertau Tradition
    4. 0min Whirlpool 50g Hallertau Tradition
  • 3Kääritamine

    1. Kääritus 18C

Märkused

Osta retsepti tooraine siit